Prodaja polovnih vozila

04 Dec 2020
Prodaja polovnih vozila

Porast prodaje polovnih automobila u Srbiji

Automobilska industrija osetila je posledice novonastale krize izazvane globalnom pandemijom koronavirusa (Covid-19), koja je neosporno uticala na prodajni ritam vodećih automobilskih kompanija. Poteškoće sa kojima se susreću ključna evropska tržišta zasigurno su se odrazile i na stanje ovog sektora u Srbiji.

Na osnovu statističkih podataka, primećen je značajan porast u potražnji i kupovini polovnih automobila, kako na globalnom, tako i na domaćem tržištu. Autoland je u 2020-oj godini imao porast prodaje polovnih vozila za neverovatnih 23% u odnosu na prethodnu godinu.

„Činjenično stanje je da je pandemija izazvana virusom korona uticala na promenu navika potrošača.Što se tiče Autoland-a, možemo da potvrdimo podatke o skoku prodaje polovnih automobila. Naša kompanija se trudi da izađe u susret potrošačima velikim izborom vozila po najpovoljnijim cenama, posebno u situaciji u kojoj se našao ceo svet“, istekao je Miloš Stević iz Autoland-a.

 


Usled globalne krize, kupovna moć prosečnog potrošača znatno je opala, te podatak o povećanju prodaje polovnih vozila nije iznenađujući. Ovakav trend očekuje se i u narednom periodu.

 

 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

14.
Apr.
2021.
Nas Tim
Prodavac polovnih vozila dragan.bogdanovic@akkompresor.rs Mob: 065/81-48-196 Tel: 011/71-55-605
09.
Dec.
2020.
Magazin
Broj hibridnih i električnih automobila na putevima, ali i interesovanje za njih ubrzano rastu i time donose revoluciju u domaćoj i svetskoj auto industriji....
04.
Dec.
2020.
Magazin
Potpuno obnovljena 3. generacija best-sellera: novi dizajn, nova platforma i nova oprema.
04.
Dec.
2020.
Magazin
Novi Renault MEGANE CONQUEST, Renaultov originalni SUV coupé, stiže u Evropu sa hibridnim pogonom.
19.
Nov.
2020.
Najčešća pitanja
19.
Nov.
2020.
Najčešća pitanja